Swarovski EL Pure mallisto

FotoFennica ylpeänä esittää koko Swarovskin uuden NL Pure sarjan liikkeessämme 13.8. Tule ja hämmästy markkinoiden selvästi parhaan kiikarin kuvasta. Kiikareiden toimitukset alkavat syyskuussa, varaa nyt omasi ensimmäisten joukossa.

FotoFennican Pop-Up tapahtumat syksyllä

Taas päästään liikkeelle. Tapahtumakalenteriin alkaa pikkuhiljaa tulla tilaisuuksia joissa sinulla on mahdollisuus testata ja ostaa kiikareita, kaukoputkia ja tarvikkeita. Mukana myös super uutuudet, SWAROVSKI NL PURE kiikarit kokeiltavana.  Paikkoja tulee lisää, seuraa tilannetta.

18.8 Tampere Hatanpää

20.8 Pori Toukari

15.9 Lahti Satama

4.10 Kalajoki Särkät

17.10 Turku Logomo

 

Retkelle mukaan

Opticron Explorer WA ED löytyy verkkokaupastamme.

Meiltä laadukkaat kiikarit ja kaukoputket kevätseurantaan ja retkille. Tervetuloa erikoisliikeeseen palveltavaksi. Meille voit myös soittaa ja tilata, tai tilaa suoraan verkkokaupastamme. Voit myös kysyä myymälästä mahdollisuutta päästä testaamaan kaukoputkia luonnossa, paikkoina Suomenojan altaat, Puotilan venesatama tai Porvoon Kodderviken. Soita ja suunnitellaan oma henkilökohtainen Pop-Up.

FotoFennica on nyt KOWA Corner

Meiltä saat Kowan koko malliston, kiikarit, kaukoputket, tarvikkeet ja tietenkin ammattitaidolla. Tule, niin valitaan sinulle se sopivin laajasta valikoimastamme.

Kowa julkisti uuden BDII XD -sarjan. Kiikarit ovat nykytyyliin pienikokoisia ja keveitä yleiskiikareita luonnontarkkailuun laajalla näkökentällä. Mallit ovat 8 tai 10x suurentavia joko 32mm tai 42mm etulinssillä, tietysti 10 vuoden takuulla.

Kaukoputkirintamalla on nyt saatavilla TSN-883  125v.juhlamalli tyylikkään mustana ja erittäin istuvalla jatkuvasti päälläpidettävällä laukulla. Ja nämäkin yksilöt tarkistettuina, kuten kaikki meillä myytävät kaukoputket!