ARKTIKA-PÄIVÄT Virolahden Leerviikissä

Virolahden Leerviikissä järjestetään suurin Suomalainen lintutapahtuma ARKTIKA-Päivät 10.-26.5. Tapahtuman ohjelman löydät: https://www.arktikavirolahti.fi/4 .

FotoFennican perinteinen rantapuoti on avoinna:

25.5. klo 9-19 ja 26.5. klo 9-13.

Mukana matkassa Opticron, Hawke, Swarovski, Meopta, Nikon, Fujinon, Sirui, Berlebach, MRJanGear …Upeita tarjouksia, poistotuotteita ja käytettyä.

Mukana myös  Opticron, Berlebach, Meopta, Sirui ja Swarovskin varaosia, eli rannan pikahuolto on avoinna!

9.-20.5. Myymälämme varasto on puolitettu, osa tavaroista on Virolahdella, osa myymälässä. Varmista ennen myymälään tuloa, jos olet tulossa katsomaan jotain tiettyä tuotetta että sitä löytyy, koskee lähinnä tilpehööriä. Lähes kaikki kiikarit löytyvät myymälästä ja kaikki kaukoputki- ja jalustamallit.

 

Kevään Pop-Up kiertuepäivät:

Odotettu Fotofennican Pop-Up kiertue alkaa pian. Sinulla on mahdollisuus kokeilla ja hankkia parhaimpia kiikareita, kaukoputkia ja jalustoja maasto-olosuhteissa. Varmistuneet paikkakunnat ja päivämäärät ovat:

25.5-26.5. Virolahti    8.6.Pälkäne   11.6. Kajaani sekä 13.6. Kuusamo

Näistä löydät tarkemmat paikat ja kellonajat tapahtumakalenteristamme.                  Vielä saattaa jotain mahtua ja jotain voi tapahtua, joten tarkasta lähemmin sivultamme.

T E R V E T U L O A !

 

Puuhastelua

Päämääränä paras hinta / laatu –suhde.

Miten sen saavutamme? Kahdenkymmenenviiden vuoden puuhailu kiikareiden ja kaukoputkien myynnin parissa saattaa antaa jonkinmoiset eväät. Olemme valinneet myytävät tuotteet, kuin käyttäisimme itse, eli kelpaa varmaan sinullekin.

Maahantuomiamme merkkejä ovat Berlebach, Hawke, Mulepack, MR JanGear ja Opticron, tuttuja varmaan entuudestaan. Oma tuotteemme on mainio FF Staijauskeppi (Finnstick eller Finnpinne).