Kowa SV 8x25

Etusivu > KIIKARIT > Kowa

Kowa SV 8x25
Saatavilla
Saatavilla
109,00 €
norm.
130,00 €
kpl

SV-sarja kuvastaa täydellistä tasapainoa optisen suorituskyvyn ja kevyen rakenteen tasapainoa. Kestävä rakenne ja erikoispaksu kumipinnoite suojaavat objektiivin linssejä erinomaisesti rankassakin käytössä. SV-sarja soveltuu kaikkiin sääoloihin ja on 100% vesitiivis. Suurikokoinen keskiakselille sijoitettu tarkennuspyörä, diopterisäätörengas sekä kolmiportaiset uloskiertyvät silmäsuppilot tekevät kiikarista helposti muokattavan jokaisen käyttäjän tarpeisiin.

Kaikki optiset komponentit SV-sarjassa on valmistettu korkealuokkaisesta japanilaisesta ekolasista ja kaikki pinnat on päällystetty monikerrospinnoitteella, joka varmistaa valonläpäisyn, värintoiston, kirkkauden ja kontrastin parhaimmilleen. Tämän ansiosta kiikarin kuva on aina luontainen ja tarkka kuvaus kohteesta.

KR-teknologian ansiosta rasva, nesteet ja lika eivät kerry käsitellyn linssin pinnalle, joka helpottaa puhdistamista. Lisäksi KR-teknologia vähentää linssin pinnan naarmuuntumisen riskiä koska puhdistamiseen tarvitsee käyttää vähemmän voimaa.

Suurennuskerroin

8x
Linssin halkaisija25mm
PinnoitteetFMC / KR
Näkökenttä6,2°
Näkökenttä 1000m etäisyydellä108m
Silmäetäisyys15mm
Lähitarkennusetäisyys1,5m
Paino260g
tech
tech
09 6859 0800tilauspalvelu@fotofennica.fi Itämerenkatu 16,00180 Helsinki