Steiner Navigator 7x50 kompassilla

Etusivu > MERIKIIKARIT > Steiner

Steiner Navigator 7x50 kompassilla
599,00 €
kpl

Uusista kiikareista löytyy isompi ja paranneltu ote. Uuden kahvan ansiosta kiikarin käsitteleminen yhdellä kädellä on helpompaa myös kovassa merenkäynnissä. Tämä varmistaa turvallisen navigoinnin vaikeimmissakin olosuhteissa. Tukevan otteen lisäksi uusi, aaltomainen kumipanssarirakenne tarjoaa myös erityisen vettä hylkivän kyvyn varmistaakseen liukumattomuuden ja turvallisen käsittelyn erityisesti rankkasateessa.

Toinen uusi ominaisuus on parannettu näkökenttä. Laajennettu näkökenttä helpottaa käyttäjien navigointia turvallisesti saapuessaan satamaan tai vastaaviin ahtaisiin ympäristöihin, kuten siltoja ylitettäessä tai purjehtiessaan kapeissa saaristoissa

Kuten edellinen malli, uusi Navigator-sarja tarjoaa kaksi mallia suositulla analogisella integroidulla kompassilla. Kompassi auttaa sinua nostamaan suuntiman nopeasti ja helpottaa kommunikointia veneessä. Tämä kompassi on nestevaimennettu, vaimentaa suuria iskuja kannella ja on myös luokkansa tarkin. Uusi ominaisuus kompassissa on valopainikkeen paikka. Tämä avulla käyttäjä voi pitää kiikareista vain yhdellä kädellä ja samanaikaisesti aktivoida kompassin valaistuksen.

Käyttötarkoitus
Veneily
Mitat (SxLxK) (mm)
208x140
Ulostulopupilli Ø (mm)
7,14
Silmäsuppilot
Ylöskäännettävä, 3-asentoinen
Näkökenttä (kulma) (°)
7,3
Näkökenttä (näennäinen) (°)
51
Suurennos (x)
7
Prisma
Porroprisma
Jalustasovitin
Ei
Hämäräluku
19
Paino (g)
1115
Warranty (year(s))
10
Näkökenttä (1000m) (m)
128
Objektiivin halkaisija (mm)
50

tech
tech
09 6859 0800tilauspalvelu@fotofennica.fi Itämerenkatu 16,00180 Helsinki