Kowa TSN-66 + 25-60x

Etusivu > KAUKOPUTKET > Kowa

Kowa TSN-66 + 25-60x
Tuotekoodi
FKW1745
Saatavilla
Saatavilla
2 699,00 €
kpl

Vaikka uusi kaukoputki painaa vain 1500 grammaa ja on kooltaan vain 365 mm (okulaari mukaan lukien), se tarjoaa lintuharrastajille ja ulkoiluharrastajille mahdollisuuden päästä käsiksi yksityiskohtiin ja kirkkauteen, joita tavallisesti on vain suuremmissa ja painavammissa tähystimissä. Kompaktin ja kevyen rungon ja 66 mm:n objektiivin ansiosta TSN-66 Prominar on ihanteellinen työkalu niille, jotka haluavat matkustaa kevyesti tinkimättä kuvanlaadusta, kun he saapuvat suosikkipaikalleen.

TSN-66 perii useita optisia malleja ja älykkäitä parannuksia, jotka on aiemmin kehitetty viimeisimpiä TSN-88 / 99 suurobjektiivisia malleja varten. Parannettu optinen pinnoite ja fluoriittikiteinen linssi takaavat korkean läpäisykyvyn kaikilla näkyvän valon aallonpituuksilla ja tuottavat kuvan, jossa ei ole kromaattista aberraatiota eikä negatiivisia optisia häiriöitä. Kowan ainutlaatuinen KR-pinnoite etulinssissä hylkii aktiivisesti likaa, kosteutta ja pölyä kerääntymästä linssin päälle.

Runko on valmistettu magnesiumseoksesta, ja siinä on useita Prominar-sarjalle ominaisia ominaisuuksia, kuten kaksoistarkennus, kaksi jalustakiinnitystä ja kiinnitettävä tähtäyspaikka. Kowan kaksoistarkennuksen avulla on helppo saada nopeasti terävä kuva joka kerta. Pikatarkennus tuo kohteesi yksityiskohtiin muutamalla sulavalla kierroksella, kun taas hienotarkennus tarjoaa täsmällisen sormenpääohjauksen, joka tarjoaa äärimmäisen tarkan tarkennuksen. Magnesiumseoksesta valmistettu runko ei ainoastaan tarjoa kestävyyttä vaan takaa myös kevyen rakenteen. Täysin tiivistetyn ulkorungon ansiosta kiikaritähtäin on 100-prosenttisesti vedenpitävä ja typpitäytteinen, joten se on säänkestävä. Etupuolella on 72 mm:n suodatinkierre, jonka avulla on helppo kiinnittää suojasuodattimia, ja siinä on sileä kierrettävä aurinkosuoja.

66mm etulinssi.
Kehittynyt optiikka.
Kevyt kuvanlaadusta tinkimättä.
Puhdas fluoriittikristallioptiikka ja korkea läpäisykyky.
Tarkkuusrakenne, jossa on sulavin ja tarkin tarkennus.
Vankka 100 % magnesiumseoksesta valmistettu runko.
KR-pinnoite, joka on levitetty objektiiviin.
72mm suodatinkierre.
Kaksoisjalustakiinnitys.

tech
tech
09 6859 0800tilauspalvelu@fotofennica.fi Itämerenkatu 16,00180 Helsinki