Kowa TSN-88 Prominar +25-60 xw

Etusivu > KAUKOPUTKET > Kowa

Kowa TSN-88 Prominar +25-60 xw
Tuotekoodi
FKW1611
Saatavilla
Saatavilla
3 200,00 €
kpl

Kowa kaukoputki TSN-88A Prominar 25–60x suurennuksella

Uudessa kaukoputkessa on myös paranneltu optinen rakenne, jossa optinen pinnoite on levitetty linssien lisäksi prismaan. Käytettävissä oleva valo tulee sisään etulinssin ja sisäisen optiikan kautta ja siirtyy lopulta silmiin pupillin läpi. Mitä enemmän valohiukkasia linssin läpi pääsee, sitä paremmin ja tarkemmin näemme kohteen suurennettuna ja yksityiskohtaisempana. Paremman optisen rakenteen ansiosta kaukoputki tuottaa edeltäjäänsä kattavamman värien kirjon ja toistaa värejä huomattavan todenmukaisesti.

Kaukoputken rungossa on uudesti suunniteltu 95 mm suodinkierre, jolla putkeen voi kytkeä suojuksen etulinssin suojelemiseksi pölyltä, lialta ja rasvalta. Suodinkierteen siirtäminen itse kaukoputken runkoon poistaa etulinssin ja suotimen välisen raon, mikä pienentää entisestään epätoivottujen aineiden joutumista etulinssiin ja poistaa linssiheijastukset. Etulinssiä suojelee lisäksi Kowan ainutlaatuinen KR-pinnoite, joka hylkii aktiivisesti likaa, kosteutta ja pölyä.

TSN-88 Prominarissa on otettu käyttöön hieman aiemman TSN-99-kaukoputkisarjan uudet ergonomiset muodot. Se on tyyliltään hienostunut ja muodoltaan mukava, suunniteltu takaamaan käyttäjälle paras kokemus ja helppo kenttäkäyttö.

TSN-880-sarjassa ennen käytetty alumiiniputki on päivitetty 100-prosenttiseen magnesiumseosrunkoon. 100-prosenttisen magnesiumseosrakenteen ansiosta kaukoputki on nyt luokkansa pienikokoisimpia ja kevyimpiä sekä kevyempi ja kestävämpi kuin aiempi TSN-880.

Sarjan kaukoputket ovat täysin yhteensopivia kaikkien Kowa-varusteiden kanssa, kuten kiikarien kautta kuvaamiseen suunniteltujen jatkeiden ja sovittimien kanssa.

Täsmällinen tarkennus

Pääkaukoputkisarjamme tärkeimpiä osia on huipputekninen ja ylivoimaisen hallinnan takaava kaksoistarkennusjärjestelmä, eikä TSN-88A Prominar ole poikkeus. Virheetön ja täsmällinen käyttö: pikatarkennuksella toimit nopeasti ja näet kohteesi yksityiskohtaisesti muutamalla pehmeällä käännöksellä, ja hienotarkennus mahdollistaa huipputarkan sormihallinnan sekä lyömättömän tarkennuksen.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus on olennainen osa kaikkia Prominar-kaukoputkiamme. TSN-88 Prominarin varustekaulus ja bajonetti ovat 100-prosenttisesti yhteensopivia Kowa System -varustevalikoimamme kanssa. Valittavissasi on vaihdettavia okulaareja ja tarvikkeita, mikä tekee optisesta työkalustasi erittäin joustavan ja monikäyttöisen. Kaukoputken rungon voi yhdistää Prominar-okulaareihimme, esim. 25–60x TE-11WZ II laajakulmaliuku ja 35x TE-80XW huippulaajakulma.

Jos sinulla on aiempia TSN-880/-770-okulaareja, ei hätää – ne sopivat TSN-88 Prominariin täydellisesti. EX-16 1,6x -jatkeella saat lisäsuurennusta pitkän matkan sovelluksiin ja helppokäyttöisillä digiscoping-sovittimilla yhdistät uusimmat älypuhelimet ja digitaaliset kamerat lyömätöntä kaukovalokuvausta varten. Lisäämällä tähtitieteellisen okulaarin pystyt rikkomaan rajoja planeetalta toiselle.

Malli on saatavilla kahtena versiona, TSN-88a (kulma) ja TSN-88s (suora).

tech
tech
09 6859 0800tilauspalvelu@fotofennica.fi Itämerenkatu 16,00180 Helsinki