MRJanGear Rise Trip Pack Oranssi

Etusivu > LAUKUT > MRJanGear

MRJanGear Rise Trip Pack Oranssi
MRJanGear Rise Trip Pack Oranssi
MRJanGear Rise Trip Pack Oranssi
MRJanGear Rise Trip Pack Oranssi
Tuotekoodi
FMR1426
Saatavilla
Saatavilla
235,00 €
kpl

Suunnittelimme tilavan päivärepun, joka on täysin pehmustettu suojaamaan valokuvausvälineitäsi, mutta joka sopii moneen käyttöön. Se soveltuu myös työmatkaan, paperityön, kannettavan tietokoneen ja lounaan kantamiseen. Tai voit käyttää sitä lyhyillä kävelylenkeillä kameran kanssa ja lisätä siihen takin, pienen jalustan ja terveellisen aterian. Löysimme 18 litran mallin, joka palvelee kaikkia tarpeitamme – yksi koko sopii kaikille, jonka uskomme olevan päiväreppujen kultainen suhde.

Tietysti laukku avautuu takapuolelta pitääkseen etu- ja sisäpuolen puhtaana. Pieni ja irrotettava vyö/hihna pitää asiat paikoillaan kumartuessa tai pyöräillessä kuoppaista tietä.

Tarjoamme Risen kolmessa kirkkaassa värissä: musta, oranssi ja sininen, vahvasta ja vedenpitävästä 600 denierin oxford polyesterista. Jokaisessa pakkauksessa on sarja välilevyjä, tarrapusseja ja sadesuoja, jossa on heijastava logo tieturvallisuuden takaamiseksi. Hihnojen avulla voit kiinnittää takin tai jalustan ulkopuolelle laserleikattujen rakojen avulla. Laserleikkaukset ja laminaatti tekevät pakkauksista vedenpitävämpiä kuin ompeleet ja antavat niille selkeän ulkonäön.

Kaikki laukut ovat käsintehtyjä Slovakian tehtaallamme erittäin kokeneen henkilökuntamme toimesta – voit tarkistaa, kuka laukkusi on rakentanut etiketistä. Jokainen pakkaus tarkastetaan kahdesti ja toimitetaan mukavassa mustassa kangaspussissa säilytystä varten.

tech
tech
09 6859 0800tilauspalvelu@fotofennica.fi Itämerenkatu 16,00180 Helsinki