Tragopan V6 piilokoju Tilapäisesti loppu

Etusivu > LUONTOKUVAUSTARVIKKEET

Tragopan V6 piilokoju Tilapäisesti loppu
Tragopan V6 piilokoju Tilapäisesti loppu
Tragopan V6 piilokoju Tilapäisesti loppu
Tragopan V6 piilokoju Tilapäisesti loppu
Tuotekoodi
FTR1334
239,00 €
kpl

Nopeasti koottava piilo.
Päällys on valmistettu vedenpitävästä 150D «oxford» -polyesteristä, jossa yhdistyvät keveys ja lujuus käyttämällä isotermistä PU-päällystettä kankaassa. Kankaan sisällä oleva lämpötila laskee useita asteita, kun se altistetaan auringolle. Tämä pinnoite on myös valonkestävä ja tarjoaa täydellisen pimeyden. Kuvaajan liikkeet eivät näy vaikka piilo olisi laitettu vastavaloon kuvattavaan kohteeseen.
Piilo toimitetaan kantolaukussa, joka on riittävän suuri, jotta kaikki alla mainitut tarvikkeet (lisähuone, katos ...) voidaan sijoittaa piilon lisäksi.

Kuvio: Aluskasvillisuus
Käyttöaika: ympäri vuoden
Koko (avoin):
· Korkeus: 1.42m
· Pituus: 1,30m
· Leveys: 1,15m
Koko (kantolaukussa):
· Korkeus: 20 cm
· Pituus: 68 cm
· Leveys: 25 cm
Paino:
· 3,3 kg
Tässä uudessa Tragopan Hide -versiossa on sama innovatiivinen avausjärjestelmä kuin V5: ssä, mikä vähentää huomattavasti asennusaikaa verrattuna klassiseen ”pop up” -järjestelmään. Tätä järjestelmää on myös paljon helpompi taittaa.
Tragopan on suunnitellut uuden realistisen Camo-kuvion, joka sopii paremmin villieläinten valokuvaajien monikaudeksi käyttöön, erityisesti sisällyttämällä vihreän kasvillisuuden. Jatkossa tämä uusi malli on oletuskuvio kaikille Tragopan-vuorille ja lisävarusteille. Piilota nopeasti liikkuvalle valokuvaajalle lyhyellä tai puoli-lyhyellä istuntokaudella.

tech
tech
09 6859 0800tilauspalvelu@fotofennica.fi Itämerenkatu 16,00180 Helsinki