Kevään Pop-Up tapahtumat

Perinteiset Fotofennican Pop-Up tapahtumat pyörivät taas. Mukana koko joukko merkittävämpiä kiikari, kaukoputki ja jalusta merkkejä. Tapahtumat järjestetään paikallisten lintu-, luonnonkuvaus- tai muiden yhdistysten kanssa.

18.-22.5. Virolahti ARKTIKA-päivät Leervik

Rantapuoti palvelee ke-la klo 8.30-19. ja su 8.30-13. Lauantaina huutokauppa klo 16. Huutokaupassa tarvikkeita, kiikareita, jalustoja. Osassa tuotteissa lähtöhinta. Tuotteisiin pääsee tutustumaan lauantai aamusta alkaen.

Arktikapäivät kokonaisuudessaan 13.-29.5. Koko ohjelma ARKTIKAVIROLAHTI.FI

9.-11.6. Riihimäki ERÄMESSUT Swarovski Optik -osastolla, vain Swarovski tuotteet.

16.6. Kuusamo Kitronin puron ranta klo 16-18. Yhteistyössä Kuusamon lintukerhon kanssa. Kuusamon linturallin oheistapahtuma.