Foto Fennica Oy verkkokauppa > LINTUHARRASTUS TUOTTEET

LINTUHARRASTUS TUOTTEET

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Kirja Lukuja Luodoilta

 

Kirja Lukuja Luodoilta | lisätiedot
Lukuja luodoilta on ensimmäinen ja jo siksikin ainutlaatuinen teos Helsingin saaristolinnuista.
Lintujen tuntijat vievät meidät seuraamaan läheltä niiden elämää porkkananokkaisesta meriharakasta surumieliseen alliin, laumasieluiseen valkoposkihanheen ja ulkoluotojen karikukkoon.


Haastatteluissa kaupunkilaiset kertovat omasta merkityksellisestä lintusuhteestaan. Historiakertomuksissa kuljetaan menneiden aikojen munanpaistajien ja legendaaristen suurrengastajien jäljillä. Kiinnostavat tarinat ja upeat kuvat herättävät innostuksen heittää kiikarit kaulalle ja lähteä retkeilemään Helsingin kauniiseen saaristoon!


Millaisessa elinympäristössä saaristolinnut pesivät? Minne ne muuttavat?
Millaisia vaaroja ne kohtaavat ja mihin ne kuolevat?
Muuttuuko lajisto?
Kantojen kehitystä tarkastellaan Matti Luostarisen vuosina 1996�2013 suorittamien lintulaskentojen aineiston pohjalta.


Kirjassa seurataan myös menneiden aikojen munanpaistajien ja suurrengastajien toimia sekä kurkistetaan tulevaisuudennäkymiin uusimpien kaavoitushankkeiden myötä.
Haastatteluissa nykyiset kaupunkilaiset kertovat omasta merkityksellisestä lintusuhteestaan.


Kirja on runsas, visuaalinen tieto- ja elämyspaketti kaikille linnuista ja saaristoluonnosta kiinnostuneille.


Julkaisijat: Helsingin kaupungin ympäristökeskus ja Ympäristötutkimus Yrjölä Oy

 

32.00 €


TDK säänkestävä kaiutin AO8

 

TDK säänkestävä kaiutin AO8 | lisätiedot
TARJOUS VOIMASSA HEINÄKUUN LOPPUUN TAI NIIN KAUAN KUN TAVARAA RIITTÄÄ

Kannettava Bluetooth-kaiutin, joka sopii käytettäväksi kaikkialla, sisällä ja ulkona. Kaiutin on säänkestävä IPX4-standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että se kestää myös pientä tihkusadetta. Kokonsa ansiosta se tuottaa voimakkaan äänen ja se voidaan asettaa joko pysty- tai vaaka-asentoon. Jos et halua soittaa musiikkia reaaliaikaisesti langattomasti, voit yhdistää kaiuttimen musiikkilaitteeseen 3,5mm:n johdolla. Siinä on uudelleen ladattava akku, jonka kertalatauksella kuuntelet musiikkia jopa 6 tunnin ajan. Siisti ja kompakti muotoilu, ja kätevä yhdistää BT-yhteensopiva laite kaiuttimeen. Ääni toistuu 1,5" elementin ja passiivisen elementin kautta. Kaiutin on kätevä ladata mukana tulevalla 5V @ 1A Micro USB-johdolla.

 

49.00 €


Kirja Talven Linnut

 

Kirja Talven Linnut | lisätiedot
Kirjassa pääset tutustumaan talven lintuihin ja opit tunnistamaan talvilintujen ääniä.

TALVEA PAKOON – MUUTON SALAISUUKSIA
Yhdeksän lintuyksilöä kymmenestä muuttaa Suomesta talveksi pois? Miksi linnut muuttavat? Mitkä ovat viimeisiä lähtijöitä? Mitä lintuja muuttaa Suomen kautta?

MITEN TÄNNE JÄÄVÄT LINNUT SOPEUTUVAT TALVEEN?

LINTULAUDAN VIERAAT, PIHAPIIRIEN LINNUT
Miten lintuja ruokitaan? Mitkä linnut muuttavat talveksi kaupunkiin? Mitä etuja kaupunki ja ruokinta tarjoavat linnuille? Kuinka ruokkia lintuja?

PELTOAUKEIDEN TALVILINTUJA
Mitä lintuja pelloilla ja niiden reunamilla on talvisin; miten ne selviävät talvesta?

METSÄN TALVILINNUT
Miten linnut selviävät metsässä talven yli (varastot, yöpyminen koloissa ja kiepissä, keskittyminen runsaaseen ravintoon, tiaisparven työnjako, vierailut ruokintapaikoilla ym.)

TALVI TUNTURISSA
Tunturissa on vähän lajeja, mutta ne ovat hyvin sopeutuneita talveen.

Kirjan tekijä Pertti Koskimies on lintututkija, tietokirjailija ja Suomen luonnon monipuolinen tuntija.

 

19.00 €


Kirja Murha Lintusaaressa -Juha Laaksonen

 

Kirja Murha Lintusaaressa -Juha Laaksonen | lisätiedot
Hinta sisältää toimituskulut!

Murha Lintusaaresssa

Tunnettu luonnonsuojelija Tahvo Puistola löytyy aamuhämärissä kuolleena merestä Utön kaupan edustalta. Rikospoliisi Rainer Salokannel lähetetään selvittämään murhaa. Hän saa oppaikseen pienessä ulkomeren saaressa majailevia lintuharrastajia ja paikallisia tietäjiä.

Miksi Puistola on murhattu, kuka on syyllinen? Kaikki tuntevat surmatun, mutta kukaan ei oikein osaa tai tahdo neuvoa ylikonstaapelia. Ornitologinen murhatarina kertoo myös lintuharrastajien elämästä merisäästään tunnetussa saaressa. Millaisia ihmisiä lintuharrastajat ovat? Miten eri tavoin lintuja voi harrastaa?

Itäniityltä illalla löytyvä lintuharvinaisuus lisää jännitettä syyskuun kuudennentoista päivän tapahtumiin.

380 sivua, mukana mustavalkoisia kuvia, joita tehty piirrosohjelmalla. 1000 ensimmäistä kirjaa on keräilykappaleita, ne on numeroitu. Saatat löytää tutunoloisia henkilöitä teoksesta, joku voi muistuttaa myös sinua.

 

39.00 €


Kirja Lintulaudan elämää

 

Kirja Lintulaudan elämää | lisätiedot

 

25.00 €


Kirja Linnut Lajiopas

 

Kirja Linnut Lajiopas | lisätiedot

 

15.00 €


Kirja Birdwatching Guide to South-East Brazil

 

Kirja Birdwatching Guide to South-East Brazil | lisätiedot
Tietoja kirjasta:
Honkala, J.& Niiranen, S. A Birdwatching Guide to South-East Brazil. 416 s. Portal do Bosque. 2010.


Kirja on pehmeäkantinen lintupaikka- ja määritysopas Kaakkois-Brasilian lintuparatiisiin. Tämä on ehdoton hankinta kaikille alueelle matkustaville lintuharrastajille ja luontomatkailijoille!


Kohde-esittelyissä kuvataan 50 erinomaisesti lintujen tarkkailuun sopivaa kohdetta kautta Kaakkois-Brasilian. Kullekin kohteelle annetaan tarkat saapumisohjeet, tiedot kohteen huomionarvoisista ja tärkeistä lajeista sekä paikan muista erityispiirteistä.

Itatiaian kansallipuisto, Campos do Jordão, Serra da Canastra, Ubatuba ja Serra dos Órgãos ovat parhaiten tunnettuja teoksessa esiteltävistä lintumatkailukohteista. Kohteet on kuvailtu tarkoin ja useimpien kohteiden kuvauksia täydentää kartta.

Kauttaaltaan kuvitetussa teoksessa on yhteensä 558 Kaakkois-Brasiliassa tavatun lintulajin valokuvat tai korkealuokkaiset piirroskuvat. Yhteensä teoksessa on yli 960 valokuvaa.

Lajikuvausosiossa on esitelty 471 Agulhas Negrasin alueen lintulajin maasto- tuntomerkit, tieteelliset nimet sekä nimet englanniksi ja portugaliksi, linnun koko, äänikuvaus, alalajit, elinympäristö, levinneisyys ja esiintyminen alueella. (Agulhas Negrasin alue kattaa Itatiaian kansallispuiston ja Resenden kosteikon ja on siten oiva läpileikkaus Kaakkois-Brasilian monipuolisesta lajistosta). Kustakin lajista on vähintään yksi värikuva. Levinneisyyskartat esittelevät lajin levinneisyyden Brasiliassa. Kirjan loppuosassa on Kaakkois-Brasilian lintulajien lista osavaltioittain ja maininnoin endeemisyydestä ja uhanalaisuudesta, sekä kirjallisuusluettelo.

 

10.00 €


  

Kirja Linnunpöntönrakentaja | lisätiedot
Jyrki Vainonen

 

5.00 €


  

Kirja Viron Linnut | lisätiedot

 

15.00 €


 Ostoskori

FotoFennica oy, Avoinna ma-pe klo 10-18, Itämerenkatu 16, 00180 Helsinki, Suomi
puh. 09 68590800, sähköpostiosoite tilauspalvelu@fotofennica.fi
Viimeksi päivitetty 2017-10-23 11:55:34