Foto Fennica Oy verkkokauppa > LINTUHARRASTUS TUOTTEET

LINTUHARRASTUS TUOTTEET

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

TDK säänkestävä kaiutin AO8

 

TDK säänkestävä kaiutin AO8 | lisätiedot
Kannettava Bluetooth-kaiutin, joka sopii käytettäväksi kaikkialla, sisällä ja ulkona. Kaiutin on säänkestävä IPX4-standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että se kestää myös pientä tihkusadetta. Kokonsa ansiosta se tuottaa voimakkaan äänen ja se voidaan asettaa joko pysty- tai vaaka-asentoon. Jos et halua soittaa musiikkia reaaliaikaisesti langattomasti, voit yhdistää kaiuttimen musiikkilaitteeseen 3,5mm:n johdolla. Siinä on uudelleen ladattava akku, jonka kertalatauksella kuuntelet musiikkia jopa 6 tunnin ajan. Siisti ja kompakti muotoilu, ja kätevä yhdistää BT-yhteensopiva laite kaiuttimeen. Ääni toistuu 1,5" elementin ja passiivisen elementin kautta. Kaiutin on kätevä ladata mukana tulevalla 5V @ 1A Micro USB-johdolla.

 

49.00 €


Kirja Talven Linnut

 

Kirja Talven Linnut | lisätiedot
Kirjassa pääset tutustumaan talven lintuihin ja opit tunnistamaan talvilintujen ääniä.

TALVEA PAKOON – MUUTON SALAISUUKSIA
Yhdeksän lintuyksilöä kymmenestä muuttaa Suomesta talveksi pois? Miksi linnut muuttavat? Mitkä ovat viimeisiä lähtijöitä? Mitä lintuja muuttaa Suomen kautta?

MITEN TÄNNE JÄÄVÄT LINNUT SOPEUTUVAT TALVEEN?

LINTULAUDAN VIERAAT, PIHAPIIRIEN LINNUT
Miten lintuja ruokitaan? Mitkä linnut muuttavat talveksi kaupunkiin? Mitä etuja kaupunki ja ruokinta tarjoavat linnuille? Kuinka ruokkia lintuja?

PELTOAUKEIDEN TALVILINTUJA
Mitä lintuja pelloilla ja niiden reunamilla on talvisin; miten ne selviävät talvesta?

METSÄN TALVILINNUT
Miten linnut selviävät metsässä talven yli (varastot, yöpyminen koloissa ja kiepissä, keskittyminen runsaaseen ravintoon, tiaisparven työnjako, vierailut ruokintapaikoilla ym.)

TALVI TUNTURISSA
Tunturissa on vähän lajeja, mutta ne ovat hyvin sopeutuneita talveen.

Kirjan tekijä Pertti Koskimies on lintututkija, tietokirjailija ja Suomen luonnon monipuolinen tuntija.

 

19.00 €


Kirja Murha Lintusaaressa -Juha Laaksosen uusin TAAS SAATAVISSA !

 

Kirja Murha Lintusaaressa -Juha Laaksosen uusin TAAS SAATAVISSA ! | lisätiedot
Hinta sisältää toimituskulut!

Murha Lintusaaresssa

Tunnettu luonnonsuojelija Tahvo Puistola löytyy aamuhämärissä kuolleena merestä Utön kaupan edustalta. Rikospoliisi Rainer Salokannel lähetetään selvittämään murhaa. Hän saa oppaikseen pienessä ulkomeren saaressa majailevia lintuharrastajia ja paikallisia tietäjiä.

Miksi Puistola on murhattu, kuka on syyllinen? Kaikki tuntevat surmatun, mutta kukaan ei oikein osaa tai tahdo neuvoa ylikonstaapelia. Ornitologinen murhatarina kertoo myös lintuharrastajien elämästä merisäästään tunnetussa saaressa. Millaisia ihmisiä lintuharrastajat ovat? Miten eri tavoin lintuja voi harrastaa?

Itäniityltä illalla löytyvä lintuharvinaisuus lisää jännitettä syyskuun kuudennentoista päivän tapahtumiin.

380 sivua, mukana mustavalkoisia kuvia, joita tehty piirrosohjelmalla. 1000 ensimmäistä kirjaa on keräilykappaleita, ne on numeroitu. Saatat löytää tutunoloisia henkilöitä teoksesta, joku voi muistuttaa myös sinua.

 

39.00 €


Kirja Lintulaudan elämää

 

Kirja Lintulaudan elämää | lisätiedot

 

25.00 €


Kirja Linnut Lajiopas

 

Kirja Linnut Lajiopas | lisätiedot

 

15.00 €


Kirja Lintujen Suomi

 

Kirja Lintujen Suomi | lisätiedot
Suomen linnut – Lintujen Suomi on uudentyyppinen ja kattava tietokirja suomalaisista linnuista, lintujen tunnistamisesta ja tarkkailusta.

Kirja opastaa linturyhmien ja lajien tunnistamiseen ulkonäöstä, käyttäytymisestä ja äänistä. Se johdattaa lintujen maailmaan eri vuodenaikoina, pihapiireissä ja mökkirannoilla, pelloilla ja metsissä, joka puolella maata. Lintutornit ja antoisat lintupaikat tulevat tutuiksi siinä kuin lähiympäristömme lintulajisto.

Kirja kertoo myös muutosta, pesinnästä, ravinnonhausta ja muista lintujemme kiehtovista elintavoista ja sopeutumista pohjoisiin oloihimme.

Suomen linnuston koostumus ja muutokset, ihmisen vaikutus lajeihin ja lukumääriin, uhanalaisuus ja suojelu johdattavat lintujen Suomeen, joka on arvokkaampi mutta myös uhatumpi kuin ymmärrämme.

Suomessa pesii monia muualla Euroopassa harvinaisia lintuja, joista me suomalaiset olemme vastuussa. Pönttöjä rakentamalla, lintuja ruokkimalla, pihaa ja mökkitonttia lintujenkin hyväksi hoitamalla ja yhteiskunnassa vaikuttamalla pystymme parantamaan lintujemme ja luontomme säilymistä tulevaisuudessakin.

Suomen linnut – Lintujen Suomi vie kiehtovalle matkalle lintujen elämään kotiovelta kunnon linturetkille. Se opastaa lintutarkkailun alkuun ja antaa uutta tietoa myös pitempään harrastaneille

 

35.00 €


Vogelstimmens Europas CD

 

Vogelstimmens Europas CD | lisätiedot

 

60.00 €


Kirja Birdwatching Guide to South-East Brazil

 

Kirja Birdwatching Guide to South-East Brazil | lisätiedot
Tietoja kirjasta:
Honkala, J.& Niiranen, S. A Birdwatching Guide to South-East Brazil. 416 s. Portal do Bosque. 2010.


Kirja on pehmeäkantinen lintupaikka- ja määritysopas Kaakkois-Brasilian lintuparatiisiin. Tämä on ehdoton hankinta kaikille alueelle matkustaville lintuharrastajille ja luontomatkailijoille!


Kohde-esittelyissä kuvataan 50 erinomaisesti lintujen tarkkailuun sopivaa kohdetta kautta Kaakkois-Brasilian. Kullekin kohteelle annetaan tarkat saapumisohjeet, tiedot kohteen huomionarvoisista ja tärkeistä lajeista sekä paikan muista erityispiirteistä.

Itatiaian kansallipuisto, Campos do Jordão, Serra da Canastra, Ubatuba ja Serra dos Órgãos ovat parhaiten tunnettuja teoksessa esiteltävistä lintumatkailukohteista. Kohteet on kuvailtu tarkoin ja useimpien kohteiden kuvauksia täydentää kartta.

Kauttaaltaan kuvitetussa teoksessa on yhteensä 558 Kaakkois-Brasiliassa tavatun lintulajin valokuvat tai korkealuokkaiset piirroskuvat. Yhteensä teoksessa on yli 960 valokuvaa.

Lajikuvausosiossa on esitelty 471 Agulhas Negrasin alueen lintulajin maasto- tuntomerkit, tieteelliset nimet sekä nimet englanniksi ja portugaliksi, linnun koko, äänikuvaus, alalajit, elinympäristö, levinneisyys ja esiintyminen alueella. (Agulhas Negrasin alue kattaa Itatiaian kansallispuiston ja Resenden kosteikon ja on siten oiva läpileikkaus Kaakkois-Brasilian monipuolisesta lajistosta). Kustakin lajista on vähintään yksi värikuva. Levinneisyyskartat esittelevät lajin levinneisyyden Brasiliassa. Kirjan loppuosassa on Kaakkois-Brasilian lintulajien lista osavaltioittain ja maininnoin endeemisyydestä ja uhanalaisuudesta, sekä kirjallisuusluettelo.

 

10.00 €


Kirja Lintujen viisaus

 

Kirja Lintujen viisaus | lisätiedot
Suurelle yleisölle tarkoitettu, kauttaaltaan kuvitettu Lintujen viisaus
sisältää yli 100 ihastuttava kuvaa, joista monia on nähty harvoin, jos
koskaan. Kirja on täynnä tarinoita, tietoa ja odottamattomia paljastuksia.

Linnut ovat kiehtoneet ihmisiä vuosituhannet, ja lintuharrastus, ”bongaus”,
on nykyään yksi suosituimmista ja antoisimmista ajanvietteistä
kautta maailman. Vaikka linnuista on kirjoitettu monia kirjoja, yksikään ei
ennen tätä ole kuitenkaan paljastanut seikkaperäisesti sekä lintujen hämmästyttävää elämää että sitä, miten ihmiskunta on vuosisatojen varrella
lintutietoutensa saanut.

 

30.00 €


  

Kirja Linnunpöntönrakentaja | lisätiedot
Jyrki Vainonen

 

5.00 €


  

Kirja Viron Linnut | lisätiedot

 

15.00 €


 Ostoskori

Foto Fennica Oy, 00180 Helsinki, Finland
puh. (09) 6859 0800, sähköpostiosoite tilauspalvelu@fotofennica.fi
Viimeksi päivitetty 2017-06-21 15:25:36